Hos Kap Webdesign sætter vi vores vores kunder i første række. Med tilfredse kunder, og sunde produkter er vi en stæk samarbejdspartner.

Kap Web Design er et enkelmandsfirma, som gennem de sidste 12 år har udviklet Statiske - Dynamiske hjemmesider og Webshops. Vi hyrer grafiker - designere og programmører ind, specifik efter opgavens størrelse, så vi kan holde omkostningerne nede på din hjemmeside - webshops

Hos Kap Web Design sætter vi vores vores kunder i første række. Vi tror på at med tilfredse kunder, og stærke produkter kan fortsætte med at drive en sund virksomhed. Vi er med helt fremme i udviklingen af hjemmesider, som er med til at dit design er fremtidssikret.

For Kap Webdesign betyder størrelsen på din virksomhed ingen ting. Om du er alene, eller du repræsenterer en stor virksomhed, så gør Kap Webdesign ikke forskel. For os er alle kunder lige vigtige og får samme service.

Den teknologi, vi bruger:
Internettet er i konstant forandring. Vores tilpasningsevne betyder, at vi sørge for nye standarder altid overholdes.
Nogle af de teknologier og tjenester, vi typisk bruger: Typo3, Magento, HTML5, CSS3 og jQuery.

Vil du gerne være kunde her?
Vi er altid på udkig efter nye, fantastiske kunder som vi kan skabe et godt samarbejde med. Er det dig?


Så kontakt os for en uforpligtende samtale!

Responsive Webdesign - Til Tablets - Smartphones - iPad - Iphone - Galaxy

Responsive Web Design (RWD) betyder at dit website tilpasser sig, så det passer til alle skærmstørrelser, smartphones - tablets, iPhone's Galaxy's iPad's og andre tablets - Apple TV og så videre.

Responsive Web Design

Responsive Web Design er fremtiden.

Med Responsive Web Design får du flydende bredde, fleksible billeder og deciderede layout-forskelle alt efter brugerens skærmstørrelse. Med Responsive Web Design får du en fremtidssikret hjemmeside.

Læs mere om RWD